Az Erste Future Befektetési Program segítségével havi rendszeres megtakarítást indíthatsz, és olyan jövőbe fektethetsz, amiben igazán hiszel, például a fenntartható fejlődésbe.

Miért érdemes most elkezdenem?

Ha befektetésről van szó, nehéz megtalálni a tökéletes alkalmat. Szakértőként sem lehet pontosan előre jelezni, hogy mikor érjük el egy piaci esés alját, vagy az emelkedés tetjét.

Létezik azonban megoldás arra, hogy optimalizálja időzítését. Rendszeres eszközökkel úgy növelheti megtakarítását, hogy közben kevésbé kell azon aggódnia, vajon a megfelelő időpontban fektette-e be a pénzét.

Az Erste Future Befektetési Programot 2019-ben a MasterCard Az év lakossági megtakarítási termékének választotta.

Számolja ki mekkora vagyonra tehet szert velünk!

Mekkora kockázatot vállalna?
Mennyit tud havonta megtakarítani?
5 000 Forint 500 000 Forint
Forint
Mennyi ideig takarékoskodna?
1 év 35 év
év
Induláskor befizetne egy nagyobb kezdőösszeget is?
Induláskor befizetendő egyszeri összeg
Forint
Milyen kockázatot vállalna?
Mekkora célösszeget szeretne elérni?
500 000 Forint 100 000 000 Forint
Forint
Mennyi ideig takarékoskodna?
1 év 35 év
év
Induláskor befizetne egy nagyobb kezdőösszeget is?
Induláskor befizetendő egyszeri összeg
Forint

A megtakarított összeg 10 év elteltével:

A szükséges havi megtakarítás 10 éven keresztül:

Befizetett összeg hozam nélkül
Hozammal növelt befizetett összeg

Feltételezett hozam:

Kamatadó:

425 000 Forint

Adókedvezmény:

425 000 Forint

Feltételek

A fenti információk nem teljes körűek, a változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., tev. eng. szám: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagság: Budapesti Értéktőzsde, a továbbiakban: Társaság) fenntartja. A fenti információkkal kapcsolatban, valamint a jogszabályváltozásokból fakadóan Társasággal szemben igény nem érvényesíthető. A fentiekben foglaltak – teljes vagy részleges – felhasználása, többszörözése, publikálása, átdolgozása, terjesztése kizárólag a Társaság előzetes írásos engedélyével lehetséges. A fenti információk a Társaság által hitelesnek tartott forrásokon alapulnak, azokért a Társaság szavatosságot vagy felelősséget nem vállal. A fenti információk nem minősülnek befektetésre való ösztönzésnek, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak vagy befektetési ajánlatnak, ajánlásnak, illetve adótanácsadásnak. Kérjük, hogy befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Adózási kérdésekben kérjük, konzultáljon adótanácsadójával, mivel az adózási feltételek, továbbá a TBSZ és NYESZ-R konstrukció (adómentesség/adójóváírások) választása kizárólag a befektető ügyfél egyedi körülményei, illetve jogszabályi feltételek teljesítése esetén ítélhetők meg: a fentiekben bemutatott számítás azt feltételezi, hogy ezek valamennyi feltétele teljesült. A példák nem számolnak a piaci és jogszabályi változásokkal, normál és TBSZ számlák esetében kizárólag tranzakciós költségekkel, kamatjövedelemmel és annak adójával kalkulálnak, holott e számla esetében más típusú befektetések is lehetségesek, melyek adózása eltérő. A példákban feltüntetett hozamok a szemléltetést szolgálják. Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a múltbeli teljesítmények, illetve jövőbeli becslések nem nyújtanak garanciát a jövőbeli teljesítményre nézve. A fenti példákban szereplő hozamokból levonásra kerül a Társaság Üzleti Díjjegyzékében szereplő Természetes személyek esetén alkalmazott díj. A fentiekben foglalt befektetési tanácsadásra a hatályos alapmegállapodás és az Üzletszabályzat, továbbá a Ptk, és a befektetési szolgáltatásokra, és a befektetési szolgáltatásokat kiegészítő szolgáltatásokra vonatkozó jogszabályok rendelkezései alkalmazandók. A fenti információk a megjelenéskor (2019.04.01.) hatályos jogszabályokat veszik figyelembe.

Személyes portfóliót szeretne?

Kérje tanácsadónk visszahívását