Hogyan tudok akár azonnal, online befektetni?

Egyszerű: Lépjen be a NetBankba és értékpapírszámlájára utaljon pénzt!

Nincs még értékpapírszámlám.

1
Válassza a Megbízások menüpont, Rendszeres megbízások menüpontját
2
Állítson be egy állandó utalást az Új rendszeres átutalás gombbal
3
Adja meg a befektetni kívánt összeget, közleményben értékpapírszámla azonosítóját és a kiválasztott csomagkódot.
Hogyan kell kitöltenem az Új rendszeres megbízást? Megnézem a kitöltési útmutatót

További kérdése van? Segítségre van szüksége?

Kérjen visszahívást, vagy fáradjon be bármelyik Erste bankfiókba személyesen, és munkatársaink szívesen segítenek önnek.

Gyakran ismételt kérdések

Ahhoz, hogy Erste Future Befektetési Programban részt vegyen, nem kell mást tennie, mint Erste Bank ügyfélként értékpapír számlát nyitni az Erste NetBankban vagy bármely Erste bankfiókban.
Ha már rendelkezik az Erste Befektetési Zrt.-nél vezetett értékpapírszámlával, akkor egy egyszerű állandó átutalási megbízás beállításával elkezdheti a megtakarítást!

Amennyiben már rendelkezik az Erste Banknál folyószámlával és Erste NetBank eléréssel, úgy nem kell személyesen felkeresnie bankfiókunkat.
Megtakarítását a Hogyan működik? menüpontban részletezett módon elkezdheti.

Igen, a Programban való részvételnek nem feltétele, hogy Erste Bank folyószámláról érkezzen az utalás.

Ennek a legegyszerűbb módja, ha a NetBroker rendszerben online megnyitja a számlákat. Erre külön menüpontot talál TBSZ számlanyitás és NYESZ számlanyitás néven. Amennyiben személyesen szeretné megnyitni a TBSZ/NYESZ számlákat, kollégáink bármely Erste fiókban szívesen segítenek Önnek.

Az Erste Future Befektetési Program egyik legnagyobb előnye, hogy a Program keretében megvásárolt befektetési alapok bármikor – pár napon belül – visszaválthatók. Erre lehetősége van a NetBank és NetBroker online rendszereinkben vagy bármely Erste bankfiókban.

A csomagok összeállításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő befektetési csomagot. Különböző kockázati szintű és javasolt időtávú csomagok közül választhat.
A csomagokról részletesen a Csomagok menüpontra kattintva olvashat.

Természetesen a választott csomagot bármikor megváltoztathatja, elég a jövőbeni utalások megjegyzés rovatában megadni az új választott csomag kódját. Amennyiben állandó átutalási megbízást adott meg, kérjük ott is módosítsa a csomag kódját.
Ne feledje, egyszerre több csomagban is takarékoskodhat, ha egyszerre több állandó átutalási megbízást rögzít.

A befektetési csomagokhoz vételi díj kapcsolódik, erről és a számlavezetési díjról is tájékozódhat Díjjegyzékünkből és Hirdetményünkből.
A befektetési csomagokba befektetett összeget díjmentesen visszaválthatja.

Igen, több csomagban is megtakaríthat egyszerre. Ebben az esetben külön-külön állandó átutalási megbízásokat kell megadnia, a tárgyban feltüntetve a választott csomagkódot.

Társaságunknál többféle kockázatú befektetési csomag közül választhat, azonban felhívjuk a figyelmét, hogy teljesen kockázatmentes befektetés nem létezik, kérjük mérlegelje befektetési döntéseit.

Személyes portfóliót szeretne?

Kérje tanácsadónk visszahívását