Hogyan tudok online havi rendszeres befektetést indítani?


Lépj be George felületére!


Ha már van George hozzáférésed, és folyószámládhoz hozzákapcsoltad értékpapírszámládat, akkor George felületén az értékpapírszámlád menüjében válaszd az Erste Future befektetések menüpontot!


Még nem vagy ügyfelünk?


Ahhoz, hogy befektetéseidet George segítségével kezelhesd, szükséged lesz egy nálunk vezetett folyószámlára. Nyiss George számlát online, add hozzá értékpapírszámlád új George fiókodhoz, és kezeld pénzügyeid egy helyen, átláthatóan.

Egy összegben fektetnél be egy Erste Future csomagba?

Havi rendszeres befizetések mellett George felületén lehetőséged van eseti jelleggel, egy összegben is befizetni az Erste Future csomagokba. Az egyösszegű Future csomagokat is a portfóliódnál találod, az Erste Future befektetések menüpontban.

További kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Kérj visszahívást, vagy látogass el bármelyik Erste bankfiókba személyesen, és munkatársaink szívesen segítenek.

Gyakran ismételt kérdések

Ahhoz, hogy Erste Future Befektetési Programot indíthass, nem kell mást tenned, mint Erste Bank ügyfélként értékpapír számlát nyitni a George felületén online vagy bármely Erste bankfiókban.
Ha már rendelkezel az Erste Befektetési Zrt.-nél vezetett értékpapírszámlával, akkor egy egyszerű állandó átutalási megbízás beállításával elkezdheted a megtakarítást!

Amennyiben már rendelkezel az Erste Banknál folyószámlával és George eléréssel, úgy nem kell személyesen felkeresned bankfiókunkat.
Megtakarításodat a Hogyan működik? menüpontban részletezett módon indíthatod el.

Az Erste Future csomagokba továbbra is intézheted átvezetéseidet rendszeres átutalási megbízással. A megbízás beállításakor add meg a befektetni kívánt összeget, közleményben az értékpapírszámla azonosítóját és a kiválasztott csomagkódot. Kitöltési útmutatónk segít az átutalás helyes beállításában.

Igen, a Programban való részvételnek nem feltétele, hogy Erste Bank folyószámláról érkezzen az utalás. Kitöltési útmutatónk segít az átutalás helyes beállításában.

A Rendszeres befektetés menüpont alatt a számlacsomagodhoz tartozó, kiemelt Future csomagokat találod. Ezt a listát a MiFID kérdőívre adott válaszaid figyelembe vételével alakítottuk ki (például kockázatvállalás, megtakarítási időtáv), így előfordulhat, hogy egyes csomagok nem megfelelőek számodra.

Ennek a legegyszerűbb módja, ha a NetBroker rendszerben online megnyitod a számlákat. Erre külön menüpontot találsz TBSZ számlanyitás és NYESZ számlanyitás néven. Amennyiben személyesen szeretnéd megnyitni a TBSZ/NYESZ számlákat, kollégáink bármely Erste fiókban szívesen segítenek.

Az Erste Future Befektetési Program egyik legnagyobb előnye, hogy a Program keretében megvásárolt befektetési alapok bármikor – 3 napon belül – visszaválthatók. Erre lehetőséged van a George és NetBroker online rendszereinkben vagy bármely Erste bankfiókban.

A befektetési csomagok összeállításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Különböző kockázati szintű és javasolt időtávú csomagok közül választhatsz.
A csomagokról részletesen a Csomagok menüpontra kattintva olvashatsz.

A választott csomagot természetesen bármikor megváltoztathatod.
Ehhez korábbi átutalási megbízásaidat le kell állítanod, majd az új csomagba a George-ban, az oldal elején látható módszer szerint indíthatsz új rendszeres Erste Future átvezetést.
Erste folyószámláról történő állandó átutalásnál, úgy is módosíthatsz, ha a megjegyzés rovatba az új választott csomag kódját megadod, azonban ehelyett az új, George-ban elérhető funkció használatát javasoljuk.
Ha másik banknál vezetett folyószámláról adtál meg állandó átutalási megbízást, ott a csomagkód módosításával indíthatsz befektetést egy új Future csomagba.

A befektetési csomagokhoz vételi díj kapcsolódik. Erről és a számlavezetési díjról is Díjjegyzékünkből és Hirdetményünkből tájékozódhatsz.
A befektetési csomagokba befektetett összeget díjmentesen visszaválthatod.

Igen, több csomagban is megtakaríthatsz egyszerre. A George-ban a meglévő megtakarítások mellé új befektetéseket is be tudsz állítani, átutalásnál pedig külön-külön állandó átutalási megbízásokat kell megadnod, a tárgyban feltüntetve a választott csomagkódot.

Bár társaságunknál többféle kockázatú befektetési csomag választható, felhívjuk figyelmedet, hogy kockázatmentes befektetés nem létezik.
A politikai, gazdasági-és szabályozási környezetből eredő és a kamatszint változások miatti kockázatokat; a működésből, hitelezésből, értékelésből, tőkeveszteségből, likviditásból, devizaárfolyamok változásából eredő kockázatokat, valamint az egy jegyre jutó eszközérték ismeretlenségének kockázatát vedd figyelembe befektetési döntésed meghozatala előtt.

Személyes portfóliót szeretnél?

Kérd tanácsadónk visszahívását