Hogyan tudok online módon, havi rendszeres befektetést indítani?

Egyszerű: Lépjen be a George-ba és állítson be rendszeres befektetést egy Erste Future csomagba!

Nincs még értékpapírszámlám.

1
A George-ban válassza a Rendszeres befektetés menüpontot.
2
Válasszon az elérhető Erste Future csomagok kínálatából.
3
Állítsa be személyre szabottan a befektetés paramétereit! (Összeg, dátum, számlatípusok.)

Egyösszegben fektetne be egy Erste Future csomagba?

Havi rendszeres befizetések mellett lehetősége van eseti jelleggel egyösszegben is befizetni az Erste Future csomagokba. Az egyösszegű Future csomag befektetéseket személyesen egy Erste bankfiókba ellátogatva tudja elindítani.

További kérdése van? Segítségre van szüksége?

Kérjen visszahívást, vagy fáradjon be bármelyik Erste bankfiókba személyesen, és munkatársaink szívesen segítenek önnek.

Gyakran ismételt kérdések

Ahhoz, hogy Erste Future Befektetési Programban részt vegyen, nem kell mást tennie, mint Erste Bank ügyfélként értékpapír számlát nyitni a George felületén online vagy bármely Erste bankfiókban.
Ha már rendelkezik az Erste Befektetési Zrt.-nél vezetett értékpapírszámlával, akkor egy egyszerű állandó átutalási megbízás beállításával elkezdheti a megtakarítást!

Amennyiben már rendelkezik az Erste Banknál folyószámlával és George eléréssel, úgy nem kell személyesen felkeresnie bankfiókunkat.
Megtakarítását a Hogyan működik? menüpontban részletezett módon elkezdheti.

Az Erste Future csomagokba továbbra is intézheti átvezetéseit rendszeres átutalási megbízással. A megbízás beállításakor adja meg a befektetni kívánt összeget, közleményben értékpapírszámla azonosítóját és a kiválasztott csomagkódot. Kitöltési útmutatónk segít az átutalás helyes beállításában.

Igen, a Programban való részvételnek nem feltétele, hogy Erste Bank folyószámláról érkezzen az utalás. Kitöltési útmutatónk segít az átutalás helyes beállításában.

A Rendszeres befektetés menüpont alatt a számlacsomagjához tartozó, kiemelt Future csomagokat találja a felsorolásánál. Ezt a listát az Ön MiFID kérdőívre adott válaszainak figyelembe vételével alakítottuk ki (például kockázatvállalás, megtakarítási időtáv), így előfordulhat, hogy egyes csomagok nem megfelelőek az Ön számára.

Ennek a legegyszerűbb módja, ha a NetBroker rendszerben online megnyitja a számlákat. Erre külön menüpontot talál TBSZ számlanyitás és NYESZ számlanyitás néven. Amennyiben személyesen szeretné megnyitni a TBSZ/NYESZ számlákat, kollégáink bármely Erste fiókban szívesen segítenek Önnek.

Az Erste Future Befektetési Program egyik legnagyobb előnye, hogy a Program keretében megvásárolt befektetési alapok bármikor – pár napon belül – visszaválthatók. Erre lehetősége van a George és NetBroker online rendszereinkben vagy bármely Erste bankfiókban.

A csomagok összeállításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő befektetési csomagot. Különböző kockázati szintű és javasolt időtávú csomagok közül választhat.
A csomagokról részletesen a Csomagok menüpontra kattintva olvashat.

Természetesen a választott csomagot bármikor megváltoztathatja.
Korábbi átutalási megbízásait leállítva, egy új csomagba a George-ban az oldal elején látható módszer szerint indíthat új rendszeres Erste Future átvezetést.
Erste folyószámláról történő állandó átutalásnál, az átutalás módosításával, a megjegyzés rovatba az új választott csomag kódjának megadásával is módosíthat, azonban ehelyett az új, George-ban elérhető funkció használatát javasoljuk.
Ha másik banknál vezetett folyószámláról adott meg állandó átutalási megbízást, ott a csomagkód módosításával indíthat befektetést egy új Future csomagba.

A befektetési csomagokhoz vételi díj kapcsolódik, erről és a számlavezetési díjról is tájékozódhat Díjjegyzékünkből és Hirdetményünkből.
A befektetési csomagokba befektetett összeget díjmentesen visszaválthatja.

Igen, több csomagban is megtakaríthat egyszerre. A George-ban a meglévő megtakarítások mellé új befektetéseket is be tud állítani, átutalásnál pedig külön-külön állandó átutalási megbízásokat kell megadnia, a tárgyban feltüntetve a választott csomagkódot.

Bár társaságunknál többféle kockázatú befektetési csomag választható, felhívjuk figyelmét, hogy kockázatmentes befektetés nem létezik.
A politikai, gazdasági-és szabályozási környezetből eredő és a kamatszint változások miatti kockázatokat; a működésből, hitelezésből, értékelésből, tőkeveszteségből, likviditásból, devizaárfolyamok változásából eredő kockázatokat, valamint az egy jegyre jutó eszközérték ismeretlenségének kockázatát vegye figyelembe befektetési döntése meghozatala előtt.

Személyes portfóliót szeretne?

Kérje tanácsadónk visszahívását