Hogyan tudok online havi rendszeres befektetést indítani?


Lépj be George felületére!


Ha már van George hozzáférésed, és folyószámládhoz hozzákapcsoltad értékpapírszámládat, akkor George felületén az értékpapírszámlád menüjében válaszd az Erste Future befektetések menüpontot!


Még nem vagy ügyfelünk?


Ahhoz, hogy befektetéseidet George segítségével kezelhesd, szükséged lesz egy nálunk vezetett folyószámlára. Nyiss George számlát online, add hozzá értékpapírszámlád új George fiókodhoz, és kezeld pénzügyeid egy helyen, átláthatóan.

Egy összegben fektetnél be egy Erste Future csomagba?

Havi rendszeres befizetések mellett George felületén lehetőséged van eseti jelleggel, egy összegben is befizetni az Erste Future csomagokba. Az egyösszegű Future csomagokat is a portfóliódnál találod, az Erste Future befektetések menüpontban.

További kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Kérj visszahívást, vagy látogass el bármelyik Erste bankfiókba személyesen, és munkatársaink szívesen segítenek.

Gyakran ismételt kérdések

Ahhoz, hogy Erste Future Befektetési Programot indíthass, nem kell mást tenned, mint Erste Bank ügyfélként értékpapír számlát nyitni a George felületén online vagy bármely Erste bankfiókban.
Ha már rendelkezel az Erste Befektetési Zrt.-nél vezetett értékpapírszámlával, akkor egy egyszerű állandó átutalási megbízás beállításával elkezdheted a megtakarítást!

Amennyiben már rendelkezel az Erste Banknál folyószámlával és George eléréssel, úgy nem kell személyesen felkeresned bankfiókunkat.
Megtakarításodat a Hogyan működik? menüpontban részletezett módon indíthatod el.

Az Erste Future csomagokba továbbra is intézheted átvezetéseidet rendszeres átutalási megbízással. A megbízás beállításakor add meg a befektetni kívánt összeget, közleményben az értékpapírszámla azonosítóját és a kiválasztott csomagkódot. Kitöltési útmutatónk segít az átutalás helyes beállításában.

Igen, a Programban való részvételnek nem feltétele, hogy Erste Bank folyószámláról érkezzen az utalás. Kitöltési útmutatónk segít az átutalás helyes beállításában.

Igen, akár meglévő, akár új TBSZ vagy NYESZ számlára is elindíthatod a Future megtakarításodat.

Ha van George hozzáférésed, akkor az új Future megbízás beállításánál ki tudod választani, hogy az átvezetések TBSZ vagy NYESZ számlára induljanak. Ha van TBSZ-ed vagy NYESZ-ed, akkor a már meglévő számláidat fogod tudni itt kiválasztani, ha pedig nincsen, akkor az átvezetés beállításával automatikusan meg fog nyílni az új számlád.

George nélkül a NetBroker rendszerben online nyithatod meg a számlákat. Erre külön menüpontot találsz TBSZ számlanyitás és NYESZ számlanyitás néven. Ha ezek megnyíltak, akkor a rendszeres átutalást ezekre a számlákra állítsd be.

Ha személyesen szeretnéd megnyitni a TBSZ/NYESZ számlákat, kollégáink bármely Erste fiókban szívesen segítenek.

A George felületén a portfóliódra belépve a menüben válaszd az Erste Future befektetések menüpontot, majd menj az Aktív megbízásaidra. Itt a módosítandó csomagot megnyitva a „Megbízás módosítása” gombbal tudsz módosítani a havi átvezetés összegén és a befektetési csomagon is.

Ha rendszeres átutalást állítottál be korábban, akkor csak az átutalás részletein kell módosítanod.

Ha pedig új, például TBSZ vagy NYESZ számlára szeretnél rendszeresen átvezetni, akkor indíts a George felületén új a rendszeres befektetést akár új összeggel vagy egy új csomagba. Ha ezzel megvagy, akkor törölheted a korábbi rendszeres Future átvezetésedet. Ha átutalás van beállítva, akkor az átutalás részletein kell csak módosítanod.

A befektetési csomagok összeállításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Különböző kockázati szintű és javasolt időtávú csomagok közül választhatsz.
A csomagokról részletesen a Csomagok menüpontra kattintva olvashatsz.

A Rendszeres befektetés menüpont alatt a számlacsomagodhoz tartozó, kiemelt Future csomagokat találod. Ezt a listát a MiFID kérdőívre adott válaszaid figyelembe vételével alakítottuk ki (például kockázatvállalás, megtakarítási időtáv), így előfordulhat, hogy egyes csomagok nem megfelelőek számodra.

Az Erste Future Befektetési Program egyik legnagyobb előnye, hogy a Program keretében megvásárolt befektetési alapok bármikor – 3 napon belül – visszaválthatók. Erre lehetőséged van a George és NetBroker online rendszereinkben vagy bármely Erste bankfiókban.

A befektetési csomagokhoz vételi díj kapcsolódik. Erről és a számlavezetési díjról is Díjjegyzékünkből és Hirdetményünkből tájékozódhatsz.
A befektetési csomagokba befektetett összeget díjmentesen visszaválthatod.

Igen, több csomagban is megtakaríthatsz egyszerre. A George-ban a meglévő megtakarítások mellé új befektetéseket is be tudsz állítani, átutalásnál pedig külön-külön állandó átutalási megbízásokat kell megadnod, a tárgyban feltüntetve a választott csomagkódot.

Bár társaságunknál többféle kockázatú befektetési csomag választható, felhívjuk figyelmedet, hogy kockázatmentes befektetés nem létezik.
A politikai, gazdasági-és szabályozási környezetből eredő és a kamatszint változások miatti kockázatokat; a működésből, hitelezésből, értékelésből, tőkeveszteségből, likviditásból, devizaárfolyamok változásából eredő kockázatokat, valamint az egy jegyre jutó eszközérték ismeretlenségének kockázatát vedd figyelembe befektetési döntésed meghozatala előtt.

Személyes portfóliót szeretnél?

Kérd tanácsadónk visszahívását