Nyereményjáték információk

A nyereményjáték 2020. március 2-tól április 30-ig tart. 2020. június 12-én sorsoljuk ki a szerencsést, aki hazaviheti a nyereményt, egy Nissan LEAF típusú elektromos autót.

A sorsoláson azok vesznek részt, akik a játék időtartama alatt legalább 20.000 forint összegű új rendszeres megtakarítást kezdeményeznek az Erste Future Befektetési Program keretében elérhető befektetési csomagok egyikébe, vagy minimum ennyivel növelik a meglévőt. A minimum összeg többszörösének megtakarítása esetén a nyerési esélyek is növekednek.

Meglévő rendszeres megtakarítás módosítása esetén – amennyiben Erste Bank folyószámláról érkezik a rendszeres átutalás – a NetBank/Megbízások/Rendszeres megbízások menüpontban az Erste Befektetési Zrt.-hez indított állandó átutalási megbízás kiválasztása után a Módosítás gombra kattintva tudja az összeget a kívántra módosítani.

Új megtakarítás elindításához szükséges rendszeres átutalási megbízást beállíthat az Erste Banknál, vagy más pénzintézetnél vezetett folyószámláján is. A közleményben tüntesse fel hét számjegyű azonosítóját és a kiválasztott csomag kódját. A nyereményjátékban való részvételhez fontos, hogy az első átutalás legkésőbb 2020. május 10-ig megérkezzen az értékpapírszámlájára!

Online indított átutalás (meglévő módosítása és új indítása) esetén is ki kell töltenie az alábbi részvételi nyilatkozatot és az adatkezelési hozzájárulást.

Online nyilatkozat a Nyereményjátékban történő részvételről

A nyereményjáték részletes feltételeiről a kapcsolódó játékszabályzatban tájékozódhat.

Szabályzat letöltése

Sok szerencsét a nyerményjátékhoz!

Személyes portfóliót szeretne?

Kérje tanácsadónk visszahívását